Νέα

Η ARALCO βεβαιώνεται ώς SUPREME Κατασκευαστής τής ALUMIL Α.Ε.

4/11/2023

Αγαπητοί Συνεργάτες,

Καθώς η φετινή χρονιά έρχεται στο τέλος της, βρίσκω την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω προσωπικά, για τη συνεχή αφοσίωση σας να ανακαλύπτετε το διαφορετικό με τα δυναμικά και ποιοτικά προϊόντα της ARALCO τόσο σε συστήματα (u)PVC καθώς και σε συστήματα αλουμινίου.

Η ARALCO, ως είθισται τα τελευταία 20 χρόνια, έμαθε πολλά και ξεπέρασε αρκετά εμπόδια, βάση των αμέτρητων ερευνών, σεμιναρίων και τεχνικών καταρτίσεων των υπαλλήλων της, έχοντας πάντα ως στόχο τη συνεχή προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Για τον λόγο αυτό, η εταιρεία μας κάνει ένα μεγάλο βήμα στον βιομηχανικό χώρο της κατασκευής κουφωμάτων, παρέχοντας στους συνεργάτες της λύσεις υψηλών τεχνικών προδιαγραφών.

Σε συνεργασία με την ALUMIL A.E., η ARALCO by D. Arvanitis, βεβαιώνεται ως ο μοναδικός εξουσιοδοτημένος κατασκευαστής στη Μαγνησία για την κατασκευή αναβαθμισμένων αρχιτεκτονικών συστημάτων ALUMIL Supreme.

Τα προϊόντα SUPREME αποτελούν τα πρωτοποριακά αρχιτεκτονικά συστήματα της Alumil, για πόρτες και παράθυρα αλουμινίου υψηλών προδιαγραφών λειτουργικότητας και αισθητικής. Ενσωματώνουν στο έπακρο όλη την τεχνογνωσία πού έχει αναπτύξει η εταιρεία στα 20 χρόνια της δραστηριοποίησής της στην Ελλάδα και τις διεθνείς αγορές, με εξαγωγές στη Γαλλία, Γερμανία και Αμερική. Ο εκλεπτυσμένος minimal σχεδιασμός, η υψηλή θερμομόνωση και η ασυναγώνιστη λειτουργικότητα είναι μόνο κάποια από τα στοιχεία που καθιστούν τα προϊόντα Supreme μοναδικά.

Τα προϊόντα SUPREME διατίθενται αποκλειστικά μέσω ενός δικτύου εξουσιοδοτημένων κατασκευαστών, οι οποίοι εφαρμόζουν τις υψηλές τεχνικές προδιαγραφές και τις διαδικασίες παραγωγής που αυστηρά ορίζει η Alumil, διασφαλίζοντας έτσι ένα άρτιο αποτέλεσμα για κτίρια υψηλής αισθητικής αξίας και υψηλής ενεργειακής απόδοσης.

Στόχος μας η διασφάλιση της άριστης ποιότητας του τελικού κουφώματος στους συνεργάτες μας και η ανάδειξη του καινοτόμου χαρακτήρα της ARALCO.

Η ARALCO, ως ελληνική βιομηχανία κατασκευής κουφωμάτων με 184 συνεργάτες παγκοσμίως, διαφοροποιείται.

Buit you Future with us.

Με εκτίμηση,
Αρβανίτης Δημήτριος
Ιδρυτής, ARALCO by Arvanitis

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.