Συστήματα Αλουμινίου & uPVC
Η εταιρεία ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε. γνωστή πλέον ως ARALCO ιδρύθηκε το 2003, ξεκινώντας τη δυναμική πορεία της στον ελληνικό βιομηχανικό χώρο με βάση την κατασκευή και τοποθέτηση ολοκληρωμένων συστημάτων αλουμινίου και συνθετικών κουφωμάτων (uPVC) τα οποία συμβάλουν στην άνεση, την ενεργειακή απόδοση και το design του σπιτιού. Με σταθερά βήματα προόδου και με την εφαρμογή κορυφαίων προτύπων ποιότητας και ασφάλειας, ήδη από το 2010, η ARALCO διαθέτει ποικιλία τύπων συνθετικών κουφωμάτων στην Ελληνική αγορά, ενώ παράλληλα δραστηριοποιείται και στον κατασκευαστικό χώρο του αλουμινίου, σύμφωνα πάντα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Στα χρόνια που έχουν περάσει από την ίδρυση της, η εταιρεία έχει εδραιώσει με το κύρος της τις βάσεις έτσι ώστε να προσφέρει μία ευρύτατη γκάμα προϊόντων, τα οποία χαρακτηρίζονται τόσο από την ολοκληρωμένη ποιότητα κατασκευής και εφαρμογής, όσο και από τη φιλοσοφία της εταιρείας γύρω από την κοινωνική και περιβαλλοντική ευθύνη.
IMG-8769
Υψηλη Ενεργειακή
Απόδοση και Ασφάλεια
Ο επαγγελματικός σχεδιασμός και η στρατηγική της τεκμηριώνει με αυτό τον τρόπο τη συνέπεια αλλά και την αξιοπιστία προς τους πελάτες της καθώς αποτελεί πιστοποιημένος κατασκευαστής και συνεργάτης της γνωστής ελληνικής εταιρείας Alumil καθώς και της γερμανικής εταιρείας Salamander. Τα τελευταία χρόνια, αντικείμενο του άξονα της εταιρείας είναι η ανάδειξη των δυναμικών στοιχείων του ενεργειακού κουφώματος και την συμβολή του στην αποτελεσματική εξοικονόμηση ενέργειας και την προστασία του περιβάλλοντος. Σήμερα, η ARALCO, στην προσπάθεια της να καλύψει ακόμη μεγαλύτερα projects, επέκτεινε την παραγωγή συνθετικών κουφωμάτων, με την προσθήκη αυτοματοποιημένης γραμμής παραγωγής. Μέσα από την πολυετή εμπειρία των στελεχών μας, την συνεχή εκπαίδευση του τεχνικού προσωπικού μας, την κατάλληλη τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, η εταιρεία πραγματοποιεί πλήθος κατασκευαστικών έργων σε όλη την Ελλάδα, Ευρώπη και Αμερική. Τα προϊόντα της απευθύνονται τόσο στην εγχώρια αλλά και την διεθνή αγορά παρέχοντας πιστοποιήσεις και 10ετή εγγύηση καλής λειτουργίας των κουφωμάτων. H αντοχή, η ποιότητα, η καλαισθησία και η διαχρονικότητα είναι αυτά που χαρακτηρίζουν τα προϊόντα της.

Νέα Συστήματα
& Τεχνικές Λύσεις

Ο τομέας δραστηριοτήτων της εταιρείας εξελίσσεται συνεχώς παρέχοντας
ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, καθώς το 2011 σηματοδοτεί την έναρξη μονάδας παραγωγής και διάθεσης ρολού, ως τελικού προϊόντος. Δύο χρόνια αργότερα, στα πλαίσια των προσπαθειών που καταβάλει για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών της, επέκτεινε τις δραστηριότητες της στη δημιουργία μονάδας παραγωγής διπλών και ενεργειακών υαλοπινάκων.

Γιατί να γίνετε μέλος του δικτύου μας;

Γιατί η ARALCO δημιουργεί μακροχρόνιες σχέσης εμπιστοσύνης. Για τον επαγγελματία, η εταιρεία αποτελεί τον μακροχρόνιο και αξιόπιστο συνεργάτη που βρίσκεται πάντα δίπλα του. Άλλωστε παρέχει ευρεία προϊοντική γκάμα, ποιότητα, εξαιρετική σχέση απόδοσης – τιμής, τεχνική υποστήριξη και ταχύτητα παράδοσης.