Νέα

Nέο σύστημα greenEvolution

3/7/2023

Αγαπητοί Συνεργάτες,

Με την παρούσα επιστολή μας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για μία σημαντική αλλαγή σχετικά με την βασική σειρά Salamander Streamline 76.

Η εταιρεία μας, ως είθισται τα τελευταία 20 χρόνια, έχοντας πάντα ως στόχο την συνεχή προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, έχει ήδη γνωστοποιήσει ότι η σειρά AD Streamline θα καταργηθεί και θα αντικατασταθεί από το νέο σύστημα greenEvolution.

Τα κεντρικά της εταιρείας Salamander, ανακοίνωσαν πως από 30.09.2023 σταματά οριστικά την παραγωγή όλων των προφίλ και εξαρτημάτων που σχετίζονται με την σειρά Streamline Streamline SL76.

Σας ενημερώνουμε ξανά για την περαιτέρω διαδικασία ώστε να έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε σχετικά με τη νέα σειρά, τα χαρακτηριστικά της, την οριστικοποίηση των τιμοκαταλόγων μας καθώς και την προώθηση των προϊόντων από την δική σας πωλησιακή οπτική.

Παρακαλούμε, όσους συνεργάτες μας δεν έχουν ενημερωθεί σχετικά με τη νέα σειρά και την οριστικοποίηση των τιμών της, να έρθουν σε άμεση επικοινωνία με την κα Δημητρίου Βασιλική, προκειμένου να προβούν σε αναλυτική ενημέρωση.

Με εκτίμηση,
Αρβανίτης Δημήτριος
Ιδρυτής, ARALCO by Arvanitis

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.